TOP Credit Management
Inkoop van facturen

Inkoop van facturen

Snel incasseren zonder kopzorgen een droom? Niet bij TOP Credit Management!

Uw bedrijfsstrategie is op orde. U heeft een goed portfolio, waar veel vraag naar is en het biedt perspectief voor groei. Daar heeft u wel voldoende financiŽle middelen voor nodig om straks niet met de handen in het haar te zitten.
Credit Management richt zich op optimalisatie van het werkkapitaal. Heel belangrijk bij groei van uw onderneming en u dus snel over liquiditeiten wilt beschikken. Daarbij wilt u niet afhankelijk zijn van de beperkingen van uw klanten. TOP Credit Management biedt de mogelijkheid om uw klantfacturen te kopen.
Op het moment dat u een factuur wilt verkopen, beoordeelt TOP Credit Management de factuur en de kredietwaardigheid van uw klant. Na akkoord koopt TOP Credit Management binnen 48 uur uw factuur tegen een overeengekomen percentage. Door de snelle betaling kunt u in de meeste gevallen kortingen van leveranciers bedingen. Behalve dat u snel over uw geld beschikt, levert deze dienst nog een andere, wellicht belangrijker voordeel op: u heeft geen omkijken meer naar de betaalbaarstelling van de facturen. U hoeft zelf de betalingstermijnen niet meer te bewaken en uw klanten herinneringsbrieven meer te sturen. Dat doet TOP Credit Management voor u, waardoor u zich helemaal kunt concentreren op uw eigen activiteiten.

TOP Credit Management: zorgeloos Credit Management in optima forma!

Home Over ons Diensten Algemene voorwaarden Favoriete links Contact