TOP Credit Management
Overige diensten

Overige diensten

Voorkomen beter dan genezen? TOP Credit Management voorkomt en geneest!

Naast het verkorten van de betalingstermijnen zorgt Credit Management ook voor het beperken van risico'sen het voorkomen van liquiditeitsproblemen. TOP Credit Management biedt hiervoor de volgende diensten aan:

Algemene Voorwaarden
Het scannen, aanpassen of opstellen van Algemene Voorwaarden: vaak is het zinvol om zaken onder uw voorwaarden te doen, waarin o.a. betalingen, leveringen, garanties, betwistingen, incasso en beŽindiging van overeenkomsten geregeld zijn. Zo houdt u de regie in handen door duidelijke afspraken, waarop u kunt terugvallen.

Kredietwaardigheidscheck
Het spel is leuk, maar het gaat ook om de knikkers. Een nieuwe klant is altijd prettig, maar van tevoren is niet altijd een inschatting te maken of de klant straks uw rekening kan betalen. De kredietwaardigheidscheck geeft inzicht in de bedrijfsresultaten en het betaalgedrag van uw nieuwe klant. Daarmee voorkomt u onaangename verrassingen.
Advisering
TOP Credit Management adviseert en richt samen met u effectief debiteurenbeheer in. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het toetsen en opstellen van overeenkomsten en overig juridisch advies.

TOP Credit Management: ook sterk in het voorkomen van problemen!

Home Over ons Diensten Algemene voorwaarden Favoriete links Contact